Mahtavaa, että olet täällä!

Tervetuloa tilaamaan meidän tuotteita ja ihastumaan Palmsin maailman parhaaseen açaíhin. Sinä, jolle meidän kauppa on jo tuttu – kiitos, kun olet meidän ystävä. Nähdään pian!

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Ilmaisille kotiinkuljetuksille tilauksen loppusumman tulee olla vähintään 30€. Kotitoimituksia toimitamme ainostaan alueella Helsinki-Vantaa-Espoo. Ilmoitamme tilauksesi tarkan saapumisajankohdan puolen tunnin tarkkuudella aina edellisenä päivänä, 

 

Noutotilausten kohdalla otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme yhteisen ajankohdan, jolloin voit noutaa tilauksesi. Noutotilausten minimitilauksen arvo on myös 30€.

 

Katso, mitä asiakkaamme kertovat Palmsista!

  Viktoria

  Palms & Berriesin acai on meidän koko perheen suosikki. Ehdottomasti paras herkku sekä makunsa että terveysvaikutustensa puolesta! Todellinen pelastaja kiireisimpinä päivinä.

  Viljam

  Palmsin acai on ainoa aito ja oikea acai, jonka olen Suomesta löytänyt, ja se vie hetkeksi takaisin vaihtovuoteni maisemiin Brasiliaan. Niin hyvää, että aloitan jokaisen päiväni sillä!

  Laura

  Oon Laura ja Berry Bloom -addikti! Se on ehdottomasti creamy packeista paras. Syön acaita aina pikkulusikalla, koska haluan nautinnon kestävän mahdollisimman pitkään. Joskus tulee syötyä 2-3 packia/pvä...

  ©2021 by Palms & Berries.